London, baby

13 apr

Ja, jeg ved godt, jeg sagde, at jeg ville begynde at blogge, når påskeferien var slut. Og ved I hvad? Det er den heller ikke.

Barnefaderen og jeg er taget på børneorlov i London og prøver på bedste beskub, at kombinere vores forskellige opfattelser af storbyferie. Således har jeg byttet en tur på Tate Modern med en reggaekoncert i morgen aften. Wish me luck. Målet er bare at komme gennem aftenen uden at hakke nogen i stykker og stoppe dem med i en joint. Og hvis jeg så i øvrigt kan shoppe mig fra den der fodboldkamp og desuden undgå flere tvivlsomme musikalske oplevelser, så burde vi være home free!

Noget for noget. Sådan må det være.

Der er dog også sket noget tragisk herovre. Jow, jeg har været i Topshop og købte intet andet end tre par strømper. Hvad giver I mig. Verden bliver aldrig den samme igen. Den ser ny og anderledes ud. Og giver mig lidt ondt i maven….

…eller er det mon bare, fordi jeg på trods af røde busser og moderne kunst savner pigen så helt utrolig meget i dag? Eller fordi jeg ikke helt kan lade være med at tænke på, om jeg mon er arbejdsløs, når jeg flyver hjem til fyringsrunde på jobbet. Tja.. det er ikke alle problemer, der har forstået det der med ferie.

Ingen kommentarer endnu

SKRIV EN KOMMENTAR