Lir og blær på bloggen

21 mar

Bliver simpelthen nødt til at dele denne fantastiske anmeldelse med jer. Jeg er nemlig glad, rigtig glad. Ikke kun fordi jeg har fået stjerner, men fordi anmelderen virkelig har forstået, hvad jeg gerne vil fortælle med bogen. Min første dag som forfatter er slet ikke så tosset endda.

http://www.nordjyske.dk/kultur/boeger.aspx?ctrl=10&data=163%2c3819128%2c2845%2c3

4 kommentarer to “Lir og blær på bloggen”

 1. Charlena Somilleda 20. aug, 2011 at 00:25 #

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is not that great, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. WordPress Seo Plugin

 2. Lone 06. apr, 2011 at 22:02 #

  Hej Tine,

  Jeg har tit gået og tænkt over at jeg synes der mangler en ærlig bog eller lign. om det at blive mor. Jeg synes tit at alt bliver malet lyserødt og det har jeg bare ikke kunne få til at passe. Det må være svært og en omvæltning at blive mor!

  Jeg fandt anmeldelsen af din bog på et babyforum og da jeg venter vores første barn i starten af august, tænkte jeg at den bog må jeg eje, så den er nu på vej hjem til mig med posten :-) Jeg glæder mig til at læse den!

  Held og lykke med både bog og blog

  Hilsen Lone

  • tinetholander 08. apr, 2011 at 11:37 #

   Hej Lone

   Det glæder mig meget, at du har købt bogen. Der er sikkert meget i den, der først rigtig vil give mening, når du har født den lille til august – stort tillykke – men jeg håber, at du kan lide den.

   Bedste hilsner
   Tine

 3. Maja 21. mar, 2011 at 18:01 #

  Kære Tine
  TILLYKKE – både med bogen, bloggen og anmeldelsen! Hvis jeg ikke var overbevist på forhånd, så ved jeg da nu, at det er en bog, jeg må læse. Er sikker på, den er fantastisk!
  Første baby her hos os har forventet ankomst i starten af juni :)
  Held og lykke med bloggen – jeg melder mig som fast læser!
  Knus Maja.

SKRIV EN KOMMENTAR