Skal jeg brøle som en abe?

7 aug

Legepladser. Jamen, jeg kan ikke gøre for det, men for satan, jeg synes det er så jammerligt kedeligt at blive slæbt med på legeplads. Det absolutte lavpunkt ved at bo i lejlighed var de mange besøg, man var tvunget til at aflægge byens udendørs børnearealer, når man ikke længere kunne udholde det jævnt stigende energiniveau i husstandens mindste beboer.

Og bedst som jeg troede, at en veludstyret have var løsningen på det problem, tog vi på ferie med en tre-årig. Uden legekammerater. Fair nok, hun er endnu ikke helt så meget til det med en kop kaffe og en god roman, så selvfølgelig skulle vi da lige forbi et par stykker af slagsen. Men selv den mest blærede, show off se-hvor-din-kommuneskat-er-havnet-legeplads kan ikke fastholde min opmærksom i meget mere end 18 sekunder. Jeg råkeder mig. Slet og ret.

Nej, du er dygtig, (huskede jeg nu den bog), øjj…hvor er du højt oppe (der må sgu’ da være WIFI her, det kan de da ikke gøre mod mig), ja, uden hænder (fuck - føler mig pludselig mæt af dage).

Men jeg er alligevel ikke finere end til også at få dårlig samvittighed over det. Sådan skal det jo heller ikke være. For det er da også helt utrolig synd for barnet, at hun er født med sådan en vanvittig kedelig mor. Måske skulle jeg hænge mig op i den der og brøle som en abe? Eller….

Jamen, jeg ved det sgu’ ikke. Men jeg fik jo ikke børn, fordi jeg gerne selv ville et, vel?

 

6 kommentarer to “Skal jeg brøle som en abe?”

 1. Lines linier 09. aug, 2012 at 07:25 #

  Spot on!
  Min datter på 9 siger (med et glimt i øjet — tror jeg nok?), at jeg er verdens kedeligste mor, fordi jeg ikke er sådan helt på dupperne med at lege. Oh yes, det er mig, verdens kedeligste mor, der bare vil have kaffe og solskin fra stol i ro på terrassen.

 2. Gitte 08. aug, 2012 at 10:55 #

  Lige mine ord… :-)

 3. Dorte 08. aug, 2012 at 08:36 #

  You are not alone :-) ))

  • tinetholander 08. aug, 2012 at 11:15 #

   Det er altså glad for

 4. Kaffe & T 07. aug, 2012 at 17:34 #

  åh, hvor jeg kender det. Hader det simpelthen. Det er blandt derfor det er heldigt, mine unger har en legesyg far. Og hinanden ikke mindst.

  • tinetholander 08. aug, 2012 at 11:15 #

   Min mand er heldigvis også sådan én, der har svært ved at sidde stille. Det er helt genialt.

SKRIV EN KOMMENTAR