Unfinished business

17 okt

Kan I huske min store, store frustration over parfume/parabenefri shampoo og balsam..(klask)..? Vi var åbenbart et par stykker, der havde tænkt de samme tanker, og derfor ville jeg da gerne – aldeles uopfordret - fortælle, at jeg siden har fundet et mærke, der tilnærmelsesvis gør tricket for mit ellers genstridige garn. Og nej, jeg er formentlig ikke vildt troværdig i beautytricks, men det kunne jo være, at du i morgen står i Føtex eller Superbrugsen i vild desperation og slet ikke kan beslutte dig:

Stuhr Mild Haircare.

Det er mit bedste bud, so far.

5 kommentarer to “Unfinished business”

 1. Else Marie 18. okt, 2012 at 15:16 #

  Jeg er pjattet med John Masters. Virkelig. Og hvis det virker i min gigantiske (og kun sjældent tæmbare) manke, så virker det for ALLE. Honestly!

 2. Baysen 18. okt, 2012 at 11:15 #

  Purely Professional kan også anbefales!

 3. René 18. okt, 2012 at 10:11 #

  Af hjertet TAK – nu ved jeg hvorfor det er, jeg følger din blog :-)

 4. I mangel af bedre 18. okt, 2012 at 04:15 #

  Jeg er ret hys med parabener osv. og har gået rundt med klasket fedtet/tør hår længe. Men så prøvede jeg John Masters – de er geniale!!!

 5. Gry 17. okt, 2012 at 21:08 #

  Kender så godt frustrationen over klasket, tørt hår efter hårvask i sund shampoo…og den manglende følelse af velduftende, blødt og lækkert hår:-)
  Kan varmt anbefale Kevin Murphys shampoo og balsam. Det er fantastisk. Uden parabener og andet skidt, men med frisørshampooens egenskaber

SKRIV EN KOMMENTAR