Opfostrer en lille murer

23 okt

Kender du det:

 • når du opdager, at du cykler bagved én, du kender, men af eller anden grund bare ikke orker at hilse på? Så du sætter farten ned, ned, ned for ikke at afsløre dig selv og cykler bare ganske lydløst og langsomt i det dersens selvvalgte eksil, mens dine tanker er knapt så afdæmpede; så let dog ræven, makker! Men hellere vælte sidelæns henover fortorvet end at udtænke de 13 høflighedsfraser, det ville kræve at nå til jeres skillevej sammen. Men selvfølgelig skal det gå helt uoverskueligt langsomt. Og strategien med at overhale i så høj fart, at man umuligt kan nå at få klemt et hej ud, virker simpelthen også for tåbelig. Og deusden mangler du nu et tilløb. (Og naaaj….selvfølgelig var det ikke dig!)
 • at i og ø på mystisk vis bytter plads, og du pludselig brøler ‘Hej bøsse’, henover det meste af børnehaven til dit barn?
 • at de der små runde kinder bare føles som det blødeste og rareste, der nogensinde har ramt dine læber?
 • når dit barn er kommet til gymanastik i lidt for små strømpebukser og viser så blændende egenskaber udi håndværkersprække, at du overvejer at pace en murermesteruddannelse igennem?

Kender du de dage?

 

8 kommentarer to “Opfostrer en lille murer”

 1. Mir 25. okt, 2012 at 19:32 #

  Jeg kender mest det med konsonanter, der falder forkert ud af munden. Sagde forleden (i pæne, pæne Irma) højt: nåårh lille musse kusse til babyen. Forkert.

  • tinetholander 26. okt, 2012 at 19:00 #

   Fnis

 2. Mir 25. okt, 2012 at 19:30 #

  Jeg kender mest det med konsonanter, der hopper forkert ud af munden. Sagde forleden (selvfølgelig i pæne Irma) højt: nåårh, lille nusse musse kusse til babyen. Forkert.

 3. Mette 25. okt, 2012 at 08:32 #

  Hej Tine

  Virker din mail? Har skrevet til dig, men det virker ikke til, at der er hul igennem?

  Mvh
  mette

 4. Kaffe & T 24. okt, 2012 at 16:51 #

  OM jeg kender det! Især det første. Shit, hvor sker det tit, jeg ikke orker at være høflig. Sikkert også pga min stresssygemelding, der er svær at komme udenom i samtalerne… men alligevel.
  Og håndværkersprækken…. den har mine unger leveret alle dage, uanset hvad jeg iklæder dem. Bootylicious, åbenbart!

 5. Mette 23. okt, 2012 at 21:18 #

  Dagens bedste grin! Tusind tak Tine :-) Kender især det der med ikke at orke at hilse på folk – men ville selvfølgelig altid hilse på dig hvis jeg mødte dig – og turde.

 6. Rikke 23. okt, 2012 at 20:19 #

  Hehe =)

 7. Cille 23. okt, 2012 at 18:59 #

  JA!!!

SKRIV EN KOMMENTAR