Børnemad og citroner

4 maj

Jeg har aldrig helt forstået de der smarte københavner caféer, der kalder sig selv børnevenlige og da gerne vil bruge halvdelen af deres samlede kvadtratmeter på at kaste dinosaurere og brio-tog ud over gulvet, men bestemt ikke - nej, nej, du - kan overtales til at lave børnevenlig mad. De vil gerne lokke mødregrupper og andre naive sjæle (som mig) med pusleborde og små nuttede rapænd, men kan man måske bare købe et halvt stykke lasagne. NIX!!!! Nej, ok, undskyld jeg spurgte – så bare det der gigant stykke, som vi allesammen kunne dele og blive mætte af til 300 kr, tak!

Men nu sker det, mødre m/k på barsel. I går prøvede jeg for første gang den lille franske café, der ligger overfor stor upersonlighed genhusningslejlighed i pænt kvarter – og udover at være hyggelig, har de på menukortet ting som ‘en halv avocado, babymos og rugbrød med smør i tern’. Det er muligvis mig, der er fatsvag, men det har jeg ikke set før. Ellen og jeg prøvede at komme kulden til livs med et varmt glas solbærsaft, mens vi læste Alfons Åberg

Ellen og Alfons

En kommentar to “Børnemad og citroner”

  1. stine elise 29. jun, 2011 at 11:31 #

    Hej Tine,
    Vil du ikke smide navnet på det sted, der rent faktisk laver børnevenlig mad? Det er altid godt med steder man kan tage barnet med :)

SKRIV EN KOMMENTAR