Advarsel: TDC stjæler Paradise Hotel fra folket

18 maj

Siger det bare. Det er ikke min skyld, at bloggen ligger fuldstændig død. Klager sendes venligst til TDC - de røvhuller – siger det bare. (Advarer i øvrigt sarte sjæle. PA; PA; PA!!! Dette indlæg kommer formentlig til at indeholde en del bandeord, sgu!)

To gange, jeg gentager: TO gange, har jeg nu haft en aftale med TDC, om at de skulle komme og installere deres sprøjtdyre tv-signal og internetopkobling i kassen i Rødovre, og TO BLOODY GANGE, er det lykkedes dem at fucke det op, så vi stadigvæk er uden forbindelse til verden. Jeg var egentlig chokeret nok over, at man rent faktisk skal bruge sine nøje optjente feriedage på at komme på nettet, hvis det skal ske gennem TDC. De magter åbenbart ikkeat lægge en tidsplads for deres teknikere, og man får derfor ikke et tidsrum, man skal være hjemme i. Næ nej, vi taler om en helt dag. “Vi kommer mellem 7.00 og 16.30.” Den, der har fået samtlige TDC-kunder til at æde den lille gimick, må sgu’ have haft det sjovt på jobbet den dag, det slog ham.

To feriedage senere ringer jeg frustreret til bister TDC-dame i går, og fortæller, at jeg stadigvæk er netløs. De har ringet på det forkerte tlf-nummer, og jeg har ikke set nogen som helst i TDC-kedeldragt. Hun beklager, men nu er teknikeren naturligvis taget hjem (kl.14.30) og nej, der er slet ikke andre. Og de kan tidligst komme tilbage om en uge, måske fjorten dage, siger computeren til hende. Fjorten dage???? Og så skal jeg tage en tredje feriedag, spørger jeg forundret? Jeps, svarer bister TDC-dame. Også selvom I nu TO gange har lavet en fejl? Jeps, svarer bister TDC-dame, der er intet at gøre. Jeg gør bare, hvad computeren fortæller mig. Men, men, nåhmen, der må da være en anden løsning? Nej! Jamen…..Nej! Det kan du da ikke mene? Jo!

Hvis I ikke kommer i denne her uge, hvor nogen tilfældigvis er hjemme, skal I slet ikke komme, truer jeg efter at være gået fra rolig, til skinger til hysterisk til arrig. Fint, nok, så sletter jeg bare din ordre, kan du have en god dag, dut, dut, dut, dut……. registrerer jeg akkurat bister TDC-dame sige, inden hun knalder røret på. Hun vil skide på mig og mine feriedage.  

Jeg gider altsåikke at blive pisset på af telegigant for efterfølgende at indbetale mine allersidste sparepenge på samme gigants konto. Og det har nu kostet mig TV3. Farvel TV3, jeg ville gerne se jeres programmer, men det kan man ikke bestille hos det andet selskab, vi nu har valgt. I er blevet det offer, jeg må bringe for resterne af min stolthed. Så fuck jer TDC! Hvordan skal jeg nu se Paradise Hotel?

Ingen kommentarer endnu

SKRIV EN KOMMENTAR