Livmoder søges

14 jun

I dag blev jeg gjort opmærksom på denne historie af min go’este veninde. En 25-årig svensk kvinde skal til næste forår have transplanteret en livmoder – faktisk sin egen mors livmoder, og selvom det altså også lyder en lille smule creepy med alt det der organbytteri, krydser jeg selvsagt fingre. For tænk engang, hvis det lykkes? Man må vel kunne finde en læge, der slet ikke gider det der svenske se-os-vi-er-bare-vildt-langt-fremme-i-forskningssandalen – og vil være med til at sparke noget blå/gul bum.

Jeg ville melde mig på stedet, og I må filme mig i hovedet og røv eller bum - i bogstaveligste forstand, hvis der på et senere tidspunkt følger en lille grillkylling med. Derfor er jeg nu allerede gået i gang med at overveje, hvis livmoder, jeg skal score. Har du en gammel en liggende ude i skuret, som du alligevel er færdig med, må du gerne være en kammerat og give mig et praj.

2 kommentarer to “Livmoder søges”

  1. Fru Z 26. jun, 2011 at 16:25 #

    Aij, skulle jeg altså have vidst lidt før, altså! Så havde jeg bedt om en doggybag, da jeg fik renset ud i underlivet i januar, og fik fjernet livmoren, fordi den ikke skal bruges mere, og efterhånden var mest til besvær. Den var kun let brugt (4 graviditeter, 2 børn)
    Nå. Men nu skal jeg muligvis snart have repareret øjne. Står du eventuelt og mangler et par bygningsfejl, -3?

    • tinetholander 27. jun, 2011 at 11:36 #

      So far virker de fint. Øjnene. Ellers tak.

SKRIV EN KOMMENTAR