Have haves – lort

19 jun

Der er måske dem, der vil mene, at jeg er blevet så rigeligt eksponeret på det sidste - og tænker: hold nu din kæft din tudefisse, men jeg drømmer altså sådan om at deltage i et realityprogram. Ikke et hvilket som helst et – nej, for at være helt specifik – et haveprogram. (Ville i øvrigt være rimelig ringe til at deltage i Paradise Hotel og skulle mindst have en østat for at stille mig op foran  et kamera i bikini). Men et haveprogram ville være helt FABOULOSA! Sådan et, hvor jeg bliver sendt hen på et slot, eller i spa og sidder der og sipper champagne, mens små underbetalte fisk nipper død hud af mine fødder. Og så ser jeg vildt overrasket ud og siger hviiiinn, når jeg kommer hjem og min have ligner en mellemstor amerikansk forlystelsespark. Måske græder jeg også lidt, mens Klaus står i et hjørne med en skovl og ligner Brian Austen Green en lille smule – altså fra Desperate Housewives-perioden. For min skyld kunne de sagtens lade kameraudstyr, lamper og boomstænger blive liggende derhjemme, men husk, husk, husk for Guds skyld gartneren. Og folk til at slæbe. Masser af folk.  OMG, jeg kan næsten smage det, når jeg lukker øjnene og tænker på det.

Ja, og så er det jo lidt som at æde en lort langsomt at åbne øjnene, kigge ud af vinduet og se det her……

 

5 kommentarer to “Have haves – lort”

 1. Lisbeth 04. apr, 2013 at 14:21 #

  Det er da en fin have. I 1/3 af haven har vi ingen græs, fordi det ikke kan vokse i det område, så det ligger altid bare i bar jord eller ukrudt. Resten er en blanding af græs og ukrudt. Vi har anlagt nye plæne 3 gange, men når man bor lige op af marken, så flyver der korn osv. ned og planter sig selv.

 2. Maja 24. jun, 2011 at 14:13 #

  Åh, det er også min hemmelige drøm! Mangler godt nok lige en have at få drømmen realiseret i …

  • Lavendel 25. jun, 2011 at 15:48 #

   Hej …jeg er altså en havegal …hmmm…ja hvad skal man lige kalde mig, men mit hjerte bløder da ved synet af den stakkels have….den trænger i hvert fald til både roser og lavendler…sig til, hvis jer kan hjælpe….og jeg skriver osse her..http://lavendelsblomsterblog.blogspot.com
   vil da gerne kigge på det og give nogle råd…(koster gratis) -knus Lavendel

 3. tinetholander 22. jun, 2011 at 13:05 #

  Hej Ellen

  Måske har du ret- Måske skal jeg bare fokusere på, at jeg har em have. Holde nogle grillfester og drikke noget hvidvin. Jeg er sikker på, det hjælper.

 4. Ellen 21. jun, 2011 at 02:16 #

  Come on Tine. Det er da ikke så slemt. 1. Du har en have og 2. der er allerede sat en gynge op. Skal I ikke bare have lagt en terasse og sået græs. Resten kommer med tiden.

  Du skal i øvrigt ikke fjerne alle blomsterne i kanten af haven – de ser ret fine ud og du kan fint få noget godt ud af dem.

  E

SKRIV EN KOMMENTAR