Bukser er en god idé

30 jun

Hele verden er gået i Roskilde-selvsving, og jeg svinger med. Barnefaderen er allerede ekspederet ud af klappen og ned i en alkohollage. De sidste ord han sagde, inden jeg kyssede ham farvel og ønskede ham god brandert, var: jeg skal ikke være fuld. Og det ved vi jo allesammen er løgn. Helt ind i helvede løgn. For han var åbenbart allerede tæskestiv, da han afleverede barnet i vuggestuen i morges. I hvert fald hvis man skal dømme efter hendes påklædning. Altså jow, jow, så må man ikke sige noget til mænd – fordi det er jo bare er leksi, at de deltager, og så skal de have lov til at gøre det på deres helt egen måde. MEN. Bukser er en god idé. Det synes jeg altså, og jeg siger det. Selvom jeg ikke må. Hun havde godt nok strømpebukser på, men den bette numse sad bare der og skreg på en kjole eller en måske en lille buks i sandkassen. Måske er de blevet våde, foreslog den ene pædagog – nej, det tror jeg ikke, sagde den anden. Hun kom vist sådan der. Og her opdager jeg så de tre t-shirts, der er tvunget over  hinanden. Den inderste lagde jeg hende til at sove i i går aftes. De to andre sad bare og klumpede midt på babyvommen. Synes faktisk, det var et under, at de ikke bad ham om at blæse i en alkoholtest og stå på et ben – men det er nok bare mig.

7 kommentarer to “Bukser er en god idé”

 1. Byssen 06. jul, 2011 at 05:59 #

  Jeg har kun én gang ændret på den påklædning min datter var blevet påtvunget af sin far. Hun var ca. to uger gammel og han havde iført hende det allerførste sæt tøj, han selv havde købt til hende, da hun lå i min mave. Det var størrelse 50 – hun vejede 4100 g og var 53 cm. ved fødslen. Jeg synes det var synd at ungen skulle ligne Michelin-manden… :-)

 2. Maria 30. jun, 2011 at 20:33 #

  Måske er han gået i ungdom og har lavet hende totalt Grunge?
  Sagde også til mig selv engang, at jeg ALDRIG ville kommentere farens valg af påklædning. Men det er fanme svært, når man får kvalme og søsyge af mønstre og farver i en vammel blanding. Som om han selv ville gå sådan klædt!

 3. Lisbeth // itsfashionbaby.dk 30. jun, 2011 at 20:02 #

  Hahaha – men altså; lag på lag er jo det hotteste hotte lige nu – så måske han bare er slave af moden?

  • tinetholander 01. jul, 2011 at 08:24 #

   Ved ikke rigtig, hvad mine kollegaer ville sige, hvis jeg troppede op udelukkende iført stømepbukser og et par krøllede t-shirts og kaldte det mode. Men det er da et forsøg værd.

Trackbacks and Pingbacks

 1. Sigøjnerbarnet i farverus | Ikke et ord om baby - 11. okt, 2012

  [...] aldrig været enige om pigens tøj. Faktisk foreslog manden, at vi bare købte atten ens hvide sparkedragter, før hun [...]

 2. Om neurotiske mødre | Ikke et ord om baby - 30. apr, 2012

  [...] af en børnefamilie. Og når man i tillæg til det med børnefaktoren har giftet sig med den diktatoriske enehersker over indtørret opvask og kaos, er det rundt regnet umuligt. Så jeg øver [...]

 3. Det gode blogindlæg – og tre læseværdige damer! | Mettiske Strøtanker - 30. jun, 2011

  [...] og sådan noget, men Tine formidler det liv på en ganske underholdende måde – især med indlægget fra i dag. Det var så tre læseværdige damer, som ikke er omspundet af så meget hype (ikke det, jeg ved [...]

SKRIV EN KOMMENTAR