Hvor heldig har man lov til at være

22 aug

Det er svært at forstå, at man kan være så heldig. Og hvis det generelt er den følelse folk tager med fra deres bryllupsfester, begynder det pludselig at give mening for mig, når de ævler om, at de har lyst til at gøre det igen. Og igen og igen.

Midt imellem pisvejr og røvvejr - i en måned af lortevejr ramte vi en dag med solskin fra start til slut. Da festen sluttede kl. seks om morgenen havde vi to øl og et par flasker vin tilbage. Vi har udelukkende fået gode gaver. Dansegulvet var rygende. Bordplanen var vellykket. Og talerne var intet mindre end fabelagtige. Hver og én. Så meget kærlighed på et sted…..jeg bliver helt kvalm ved tanken. Men også helt ualmindelig taknemmlig. Tænk at gå igennem en hel dag, hvor alle dem, man holder af, er samlet på et sted og udelukkende siger lækre ting som: du er pæn, jeg elsker dig og her er en gave. (Endda selvom man (nødtvungent) synger en hæslig version af karaoke på dem allesammen.) Det burde være obligatorisk for alle at holde sådan en fest hver femte år. Verden ville blive et bedre sted. Der er sgu’ da ikke nogen, der går ud og forgriber sig på børn eller tæver folk til lirekassemænd efter sådan en dag her. Er der? Næppe!

 

 

7 kommentarer to “Hvor heldig har man lov til at være”

 1. Dines 24. aug, 2011 at 18:24 #

  Tillykke med det – og især med Mad Men-kjolen der. Det er jo ren Joan møder Betty – den umulige kombi!

  • tinetholander 25. aug, 2011 at 13:04 #

   Årh…crap. Nu bliver jeg altså nødt til at lægge de vampyrer på hylden og få set Mad Men. Har netop bedt min kollega om at medbringe første sæson, så jeg kan komme i gang. Men tak. Jeg er meget glad for den. Og håber inderligt, at jeg kommer til at bruge den igen.

 2. I mangel af bedre 24. aug, 2011 at 08:54 #

  Tillykke!!! Det lyder og ser ud som om det har været en helt vidunderlig dag.

 3. Albertesmor 24. aug, 2011 at 06:56 #

  Sikke dejlige billeder! Vi havde også den mest fantastiske rørende, romantiske, varme, sjove, fantastiske dag, aften og nat og eneste fejl var, at det gik alt for hurtigt. Jeg kunne gøre det igen på lørdag! Tillykke!!

  • tinetholander 25. aug, 2011 at 13:05 #

   Det er vildt, ikk? Og hvor er det dejligt at høre, at I også havde en god dag.

 4. Maja 23. aug, 2011 at 06:59 #

  Tillykke! Det ser intet mindre end fantastisk ud! Og du gør!
  Og du har ret – bryllupsfester er de bedste (især ens egen!). For nylig spurgte en af vores bryllupsgæster os, om vi ikke snart skulle giftes igen, for vores bryllup havde bare været den bedste fest ever – så bliver man helt blød og varm indeni :)

 5. Ellen 23. aug, 2011 at 01:59 #

  Tillykke og alt det bedste – du er lige stratet på livets største udfordring. Og tak fordi du deler med os.

SKRIV EN KOMMENTAR