Nattefrost og paranoia

11 okt

Nattefrost. Virkelig?

Goddag sweatre, uldsokker og smæk på naturgassen. Halløj varmeregningsparanoia, (har lige set indslag om en familie, der fik et girokort på 220.000 fra elselskabet. De vil gerne have deres penge. NU.), og so long til sommergarderoben. Også et gensyn med fiskeolie, d-vitamin og høj efterårssol. Dav, dav til den sødmefuldt ventede kampzone, de kalder Deichmann. Stedet, hvor man sammen med 400 andre børnefamilier for første gang oplever at blive mæt af dage, mens man forsøger at regne ud, om ens afkom vokser en eller to skostørrelser i løbet af sæsonen. Hej vanter, forfrosne fingre og et månedslangt slagsmål med unavngiven kollega om, hvorvidt vinduet skal være åbent eller lukket.

HALLOOOOO gløgg og julefrokost.

Tror, jeg vil forkæle mig selv med et nyt tørklæde. Og en frakke. Og et par virkelig dejlige støvler. Om 18-19 år, når vi har fået gnavet lidt mere af vores gæld, i hvert fald.

Det gode ved små børn er (også), at de har hukommelse som guldfisk. Så Ellen kan, ifølge hende selv, ikke huske et klap af hverken vinter, jul eller flyverdragter. Derfor får jeg igen – endnu en gang – mulighed for at introducere juletræ, snemænd og kalenderræs, konfekt, pejs og kælketur for en begejstret og letimponerbar sjæl.

 

Ingen kommentarer endnu

SKRIV EN KOMMENTAR