Pis, lort og honning

27 okt

Der er dage, hvor man allerede kl. 20.00 tæller minutterne til, man kan gå i seng. Hvor man sidder og stirrer tomt ud i luften, mens tankerne borer cirkelformede spor i frontallappen. Hvor man råber smatso efter dem, der skælder ud og taler grimt på cykelstien og et kort øjeblik endda overvejer at at lade et cirkelspark følge tankernes ringridning. Hvor man slet, slet ikke har lyst til noget – ikke engang til at holde op med ikke at have lyst til noget. Hvor et kys på de bløde blege barnekinder kun skærer toppen af lorten og ikke som vanligt sender glædeschok gennem kroppen. Hvor humøret er en råddenskab, man burde kunne afmontere og deponere i kælderen, så man helt neutralt kunne vente på, at solen atter stod op.

Godt, at de ender, de dage. Og at man altid kan snige sig ud i mørket med en af festsmøgerne fra skuffen. Ja, der er nogen, der har pisset på min honningmad………

2 kommentarer to “Pis, lort og honning”

  1. Ann 27. okt, 2011 at 20:13 #

    Ja, heldigvis er det næsten altid bedre når man vågner næste dag! :)

    • tinetholander 28. okt, 2011 at 12:07 #

      Ja, heldigvis.

SKRIV EN KOMMENTAR