Jeg er blevet tisset på

10 jan

Ja, jeg beklager. Jeg ville frygtelig gerne have blogget i går aftes, men jeg var desværre taget som gidsel af et manisk (knap) tre-årigt menneske.

Vi havde en plan. Det havde vi. Ellen smed for et par måneder siden bleen, men da det jo er svært at komme til at minde hende om at drible ned på toa i løbet af natten, har hun stadigvæk haft bundet måsen ind der. Nårmen, så besluttede vi os for, at nu kunne det være nok. NU skulle hun til at sove uden ble.

Hun kvitterede med et anfald af: Sove? No, fucking way! Sådan et, der kræver mandsopdækning.

Så der lå jeg altså – i sengen ved siden af hende - og forsøgte at spille Wordfeud, mens knapt tre-årigt menneske hysterisk prikkede på min telefon, og fnes: Jeg spiller lige bogstaver for dig, mor. Hmmm… Okays. Jeg læser en blog eller to, tænkte jeg. Næ!, tænkte Ellen åbenbart og prikkede hysterisk på Dines i stedet. Hvad laver Dines, mor? Hvorfor, mor? Det er Dines, mor?

Jeg skiftede strategi til sammenknebne øjne og radioTAVSHED. Ellen skiftede til en kyndig blanding af følgenede strategier:

- At forsøge at proppe en pingvinfod ind i min mund

- Stikke sin fod helt op i mit fjæs og hviske: Vil du ikke sige hej til min storetå, mor? Den er mægtig sød.

- Tappe mig på øjenlågene

- Prikke mig blidt på næsen med en lille forsigtig barnefinger, mens hun brølede: BÅÅÅÅÅT!

- Tage hele mit ansigt i sine buttede hænder – for med sin blideste stemme at sukke: Åh…jeg elsker dig, søde mor.

Da hun endelig faldt i søvn, vågnede jeg. Med tis. Overalt. Inklusive min trøje. Og min dyne. Nå, ja…og fik jeg sagt, at det skete TO gange i løbet af natten. Stupidashidea-dag.

6 kommentarer to “Jeg er blevet tisset på”

 1. Lone 21. jan, 2012 at 13:39 #

  Jeg kan ikke lade være med at sidde og smile af din indlæg :) Hvor lyder det sødt den måde hun prøver at distrahere dig på.

  Jeg har ingen forstand på det med bleer andet end at jeg skifter rigtig mange af dem i øjeblikket med en lille en på 5 mdr. Jeg har da virkelig noget at se frem til kan jeg læse :)

 2. Miriam 12. jan, 2012 at 15:33 #

  “Ellen smed for et par måneder siden bleen”…Det er den sætning, jeg synes, du skal være mest glad for her. Resten kommer jo nok.
  Kh Mig, der stadig skifter bleer

 3. Byssen 11. jan, 2012 at 10:59 #

  Den med storetåen var FANTASTISK! Jeg klukker stadig.

  Enig med Ellen ovenover. Vent med nattebleen til hun er klar, evt. til hun selv beder om at få den af. Nogen kan smide det hele på en gang, andre beholder nattebleen længe.

  Og så skal I sørge for at hun får tisset ordentligt af inden hun kommer i seng. I undgår formentlig ikke våd seng af og til, men det er en god vane at give hende.

  • tinetholander 11. jan, 2012 at 11:16 #

   Jeg begynder altså også at tvivle alvorligt på den idé med bare at tage den af hende. Hun tissede også i sengen i nat.

 4. ellen 11. jan, 2012 at 01:02 #

  Ikke at jeg hukser det helt præcist…men I er nok lige lidt tidlige ude i forhold til at VILLE have poden til at sove unden ble.

  Vent – til bleen ikke er våd mere om natten ohg hvis I ikke har tålmodighed til dette, kan I starte den vane (fra nu af…)med tage barnet op lige inden i selv går i seng og lad hende tisse på toa…før I gen giver hende ble på…
  god fornøjelse

Trackbacks and Pingbacks

 1. Kom hjem, din hejre | Ikke et ord om baby - 13. feb, 2012

  [...] noget galt. Jeg har ikke issues eller gæld. Jeg klarer kulden, er ikke blevet fyret, og ingen har tisset på mig for nylig. Det kaldes vel bare for naturlig nedgang, men alligevel går det hårdt ud over [...]

SKRIV EN KOMMENTAR