Om bogen

 

Her ser du min bog "Din mor manual"

Klik på forsiden af, Din Mor-Manual, og få en smagsprøve på bogen.

Den 21. marts 2011 udkom min første bog, ‘Din komplette, helt uundværelige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige mor-manual’, og selvom titlen måske kunne foranledige dig til at tro, at du bag forsiden finder stakke af tips og tricks til gråd, grød og græskarmos, handler den slet ikke om børn – Eller det at få et barn. Den handler om at blive mor!

Den handler om alt det, der foregår indeni, udenpå og sågar bagpå dig, der lige er blevet mor. Om at være så træt, at man ikke ville kunne finde sin egen røv med begge hænder, hvis man fik en uge, om parforholdet, der pludselig lugter lidt mere af bræk end af fredagsøl og gastronomisk madlavning.  Og om svigermonsteret, frihedskriser, karrierekriser, ammebesvær og det bløde stykke midt på maven, der sidder fast.

Det er mit håb, at du vil læse mine (pinligt udleverende) betragtninger om at blive mor til verdens smukkeste Ellen og føle dig forstået – eller usædvanligt tjekket. Og jeg håber, at du kan bruge bogens mange, mange råd til at finde din egen vej gennem skoven af viden, glansbilleder, forventninger og hormonforstyrrelser.  Alle råd er endt i bogen efter interview med en række kloge og varme kvinder, der ved, hvad de taler om.

SKRIV EN KOMMENTAR